Що читати для покращення настрою


Джерело: https://t.me/psy_support/271

===

Далеко не всім вдається уникнути стресів. Щоб позбутися негативних емоцій і підняти собі настрій, рекомендуємо для читання книжки із позитивним сюжетом.

🔸«Манюня», Наріне Абгарян

«Манюня» — світла, пронизана сонцем і запахами східного ринку та напрочуд смішна розповідь про дитинство, про двох дівчаток-підлітків — Наріне і Манюню, про грізну й добру Ба — бабусю Манюні та про їхніх родичів, які постійно потрапляють у кумедні ситуації. Це те саме тепле, пустотливе і сповнене веселих пригод дитинство, що його кожна людина згадує, як найщасливіші миті життя.


🔸«Радість. Магія простих речей», Інґрід Фетелль Лі

Ця книжка стане практичним посібником для тих, хто шукає позитивних емоцій. Із неї ви довідаєтеся про 10 категорій естетики радості, дізнаєтеся, чому яскраві кольори підіймають настрій, як емоції від веселки і квітучих дерев об’єднують усіх людей, чому кошенята й усі маленькі тваринки здаються такими милотними і невинними.


🔸«Садові чари», Сара Еддісон Аллен

Жінки сімейства Вейверлі мають надзвичайні таланти. Настільки надзвичайні, що їм заздрять усі місцеві мешканці. А ще в їхньому саду серед інших рослин є яблуня, яка впливає на долі людей, що скуштують її плоди. Сестри Вейверлі Клер і Сідні дуже різні, та є й дещо, що їх об’єднує. Вони повинні будуть зцілити рани минулого, щоб знайти шлях до майбутнього… і людей, які їх люблять.


Чи є у вас улюблені книжки, які завжди підіймають настрій?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Вправа "Тепла ковдра". Техніка самозцілення

Важливі навички для емоційного здоров'я дитини

Толерантність і прийняття: як розвивати і для чого це потрібно